Jouni Tirkkonen - perussuomalainen Keravalta. Tehdään yhdessä parempi huominen!

Kaikki blogit puheenaiheesta Blogistit

Liian suuri ego ei kestä bannatuksi tulemista - Nolo homma

Puheenvuorossa on monia käyttökelpoisia ominaisuuksia, ja yksi niistä on mahdollisuus siirtää joku kommentoija estolistalle. Bannaamiseksi sitä kutsutaan. Hämmästyttävän monella bannatulla kuitenkin on ikään kuin hyvin pieni sielu ja hyvin suuri ego, koska bannatulla on tapana verisesti loukkantua bannista.

AAMULEHTI: Miksi blogisti ei voisi tehdä journalistista työtä?

Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen nosti tänään ruman ja karvaisen kissan pöydälle. Pääkirjoituksessa hän ruotii kovaan ääneen Helsingin Sanomien toimittajaa Annastiina Nykästä siitä, että tämä jättää työnsä toimittajana tekemättä.

Strategian muutoksen aika

Kuluneella viikolla selvisi se, että uutta hallitusta aletaan neuvotella Keskustan, Perussuomalaisten ja Kokoomuksen pohjalta.

Tämä on osaltanut vähentänyt uusien avauksien määrää puheenvuorossa. Onko kysymyksessä halu rauhoittaa hallitusneuvotteluja vai usean blogistien tarve muuttaa strategiaansa avauksissa uudessa hallitus/oppositiotilanteessa? Tämä näkyy selvästi mm. perussuomalaisten, vihreiden ja demarien avausten lukumäärässä, erityisesti kuitenkin perusuomalaisten vähentyneissä artikkeleissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä