Jouni Tirkkonen - perussuomalainen Keravalta. Tehdään yhdessä parempi huominen!

Ei Isis -henkilöitä Suomeen

Tänä kesänä mediassa on käyty keskustelua suomalaisista Isis -vaimoista ja heidän lapsistaan. Poliitikot ovat käyneet juupas-eipäs -väittelyä tästä aiheesta ja osa on sitä mieltä, että ainakin lapset tulisi tuoda Suomeen. Sanomattakin on selvää että siinä vaiheessa kun lapset tulevat Suomeen, heidän mukanaan tulevat myös aikuiset. Mikäli nämä naiset ovat syyllistyneet joihinkin rikoksiin heitä ei koskaan tulla saamaan tuomiolle, koska he pukeutuvat kaapuihin eikä heitä voi tästä syystä tunnistaa. Minä väitän että mikäli perussuomalaisten kannatuslukemat olisivat hieman matalemmat kuin ne tällä hetkellä ovat - nämä ihmiset olisivat jo Suomessa.

Nämä Isis -vaimot eivät ole mitään pullan tuoksuisia kotirouvia. He ovat osallistuneet aktiivisesti terroristijärjestön toimintaan ja hylänneet tietoisesti länsimaiset arvot - joita he itse asiassa halveksivat. He ovat opettaneet nämä arvot myös omille lapsilleen. Minusta tässä on kaikkein hälyttävintä se että he eivät kadu mitään. Oikeuspsykiatrit ovat sitä mieltä, että ns. kuntoutuksen perusedellytys on se että henkilö katuu tekoaan. Henkilö joka ei kadu tekoaan on aina potenttiaalinen uusia. Nämä henkilöt eivät kadu niin kauan kun he ovat ns. uskossa.

Isiksen riveissä toimineet henkilöt ovat yhteiskunnalle turvallisuusuhka. Minusta heiltä pitäisi viedä Suomen kansalaisuus pois kokonaan. Nämä Isis -vaimot ovat myös aivopesseet omat lapsensa siihen uskoon, että kaulan katkaiseminen tai vaikkapa ihmisen polttaminen elävältä takaa heille taivaspaikan. Tälläisiä ihmisiä kutsutaan muuten sosiopaateiksi. Sosiopaatin ja psykopaatin ero on siinä että psykopaatti on psykopaatti jo syntyessään, mutta sosiopaatti on kasvanut tai hänet on kasvatettu sellaiseksi.

Minulla on suomalaisille päättäjille kaksi kysymystä. Ensimmäinen kysymys kuuluu seuraavasti: Onko Suomen todella oltava turvasatama terroristeille, jonne voi aina palata kun juhlat ovat ohi? Toinen kysymys kuuluu: Haluaisitko sinä tälläisen lapsen siihen päiväkotiin tai kouluun, jossa sinun oma lapsesi on? Näitä kysymyksiä on hyvä pohtia kun lopullista päätöstä tehdään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

”Tänä kesänä mediassa on käyty keskustelua...”

Tarkoitat et iltapäivälehdis on ollut otsikoita, joilla lehteä on yritetty myydä tai saada klikkauksia ja sitä kautta mainostuloja sinun kaltaisiltasi.

Itse asiasta ei juuri olla keskusteltu, koska kukaan päättävässä asemassa oleva ei ole ketään tuomassa mihinkään. Eikä oikeastaan haluaisi puhua edes asiasta vaan keskittyä vaikkapa Suomen työllisyys politiikkaan tai johonkin oleelliseen, mutta tylsempään aiheeseen.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Miksi natsismia ihailevat persut saavat pitää kansalaisuutemme?

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Kotoutusprosessi ihmisiksi elämiseen ja länsimaiseen oikeusvaltioon on ainakin jäänyt pahasti kesken.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

”Nämä Isis -vaimot ovat myös aivopesseet omat lapsensa siihen uskoon, että kaulan katkaiseminen tai vaikkapa ihmisen polttaminen elävältä takaa heille taivaspaikan.”

Mistäs a)keravalainen b)perussuomalainen voi tämän noin varmasti tietää?

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

No näille kantasuomalaisille lähteneille, jotka täyttävät jopa Persujen etnonationalistisen siiven "rotumääritelmän" suomalaisuudesta, ei sitten kansalaisuuden pois ottamisen jälkeen jäisi mitään kansalaisuutta.
Meiltähän lähti jatko-ja Lapinsodan tiimellyksessä n.1000 naista natsiarmeijan sotilaiden mukana Saksaan. Kaikki halukkaat pääsivät palaamaan takaisin. Vieläpä lapsineen.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Tuskinpa näille suomalaisvaimoille opetettiin natsismiateetta ja vääräuskoisten tappamista ta asteen vuoksi Saksaan lähtivät, joten kyseessä on ihan täysi eri asia kuin nämä isisvaimot.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #7

Toimituksen poiminnat