Jouni Tirkkonen - perussuomalainen Keravalta. Tehdään yhdessä parempi huominen!

Kiitos 14.4.2019.

Vaalit on nyt käyty, oma saldoni oli 1353 ääntä puolueelle. On aika pohtia mitä tuosta kampanjasta jäi mieleen. Omasta puolestani voin sanoa että kampanja oli huikea, kohtasin kampanjan aikana aivan fantastisia ihmisiä mm. vanhoja koulukavereita 20-30 vuoden takaa. Ilman tätä kampanjaa kaikki nuo keskustelut ja kohtaamiset olisivat jääneet kokematta.

Mikä tässä kampanjassa sitten kosketti eniten? Henkilökohtaisesti minua kosketti eniten minulle vieraiden ihmisten tekemä työ minun hyväkseni. Se oli pyyteetöntä, eivätkä he odottaneet siitä minkäänlaista palkkiota. Henkilö joka julkisesti alkaa tukea jotakin perussuomalaisten ehdokasta, saa varautua siihen että jossakin vaiheessa hän saattaa saada lokaa niskaansa. Hän saattaa vaarantaa kaverisuhteensa, hän saattaa vaarantaa jopa työpaikkansa, mutta he tekevät sen silti. He tekevät sen siitä huolimatta.

Aivan erityinen kiitos tämän kampanjan sujumisesta kuuluu Keravan perussuomalaisille. He tukivat minua, mutta myös puolueen muita ehdokkaita. He uhrasivat omaa vapaa-aikaansa puolueen hyväksi ilman minkäänlaista korvausta. Voinkin lainkaan liioitelematta sanoa että Keravan perussuomalaiset ovat paras mahdollinen tiimi jonka ehdokas voi saada.

Politiikan tekeminen ei varsinaisesti koskaan ala tai lopu. Politiikkaa tehdään joka päivä, joka viikko, joka kuukausi ja joka vuosi. Politiikkaa tehdään turuilla ja toreilla sekä netissä. Meidän tavoitteenamme on parempi ja valoisampi tulevaisuus Suomelle ja tuleville polville. Me perussuomalaiset emme pelkää sanoa mielipidettämme ja seisoa sanojemme takana vaikka se saattaisikin joskus aiheuttaa henkilökohtaisia uhrauksia. Perussuomalaisia ei voi enää sivuuttaa suomalaisesta politiikasta. Me olemme tulleet jäädäksemme, pidettiin siitä tai ei. Se on yksin teidän ansiotanne ja siksi kiitos siitä kuuluu yksin teille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Onneksi olkoon Jouni: siitä on hyvä jatkaa myöhemminkin vaaleissa! Isäsi olisi varmaan ylpeä sinusta. Jatka samaan tyyliin!

Käyttäjän jounitirkkonen kuva
Jouni Tirkkonen

Kiitos sinulle ja hyvää alkavaa kevättä!

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Onnea Jouni. Kirjoitit kivasti ja hyvästi. Halveksitun puolueen ehdokkaaltakin vaaditaan paljon rohkeutta ja rakkautta. Se on se Jeesuksen osa. Suomi- "sotilas", parhaasta päästä. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän jounitirkkonen kuva
Jouni Tirkkonen

Kiitos sinulle ja hyvää kevättä!

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Jouni. Hyvää kevättä myös sinulle ja rakkaillesi. Keväässä onkin ihanat kevään merkit Suomen valtiollisessakin elämässä. Emme tarvitse ajautua vanhoille upottaville ajourille, vaan saamme tehdä aivan uudet ajourat. Ja homma hoituu, vaikka jotkut "noituu". Ei välitetä. Lastemme tulevaisuus on kaikkein tärkeintä, syödään vaikka vähänaikaa särkeä. Siunaten, Lasse.

Toimituksen poiminnat