Jouni Tirkkonen - perussuomalainen Keravalta. Tehdään yhdessä parempi huominen!

Kolme teemaa eduskuntavaaleihin

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa minulla on kolme kärkiteemaa. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja tästä syystä terveydenhuolto on yksi teema jo työnkin puolesta. Toinen teema on maahanmuuttopolitiikka. Maahanmuuttopolitiikka muuttaa Suomea kaikkein nopeiten ja kaikkein pysyvimmin. Kolmas teema on aseharrastajien oikeudet ja tämä teema tulee omsta reserviläisharrastuksestani.

Edesmenneen hallituksen kuumin peruna oli SOTE -uudistus, joka onneksi kaatui. Oma arvioni on että uudistus kaatui tyhmyyden, ahneuden ja ennen kaikkea politikoinnin vuoksi. Kun seuraava hallitus alkaa muokata sosiaali- ja terveysuudistusta, kaikki puolueet tulisi kutsua saman neuvottelupöydän ääreen. Terveyspalveluiden yksityistäminen ei ole järkevää, koska yrityksen tärkein tehtävä on tuottaa voittoa ja tämä ei ole välttämättä potilaan edun mukaista. Meillä pitäisi olla valtakunnallinen laadunvalvonta organisaatio, joka tekee pistokokeita sekä yksityisiin yrityksiin jotka tuottavat terveyspalveluita että kunnallisiin kohteisiin.

Maahanmuuttopolitiikka on kaikkialla muualla Euroopassa vaalien kärkiteema - kaikkialla muualla paitsi meillä täälä Suomessa. Maahanmuuton vaikutukset yhteiskunnalle tulisi olla positiivisia tai vähintäänkin neutraaleja. Meille tänne Suomeen tulee kahdenlaisia maahanmuuttajia, toisesta ryhmästä Suomi oikeasti hyötyy ja toinen ryhmä aiheuttaa lähinnä taloudellisia tai sosiaalisia ongelmia. Oma mielipiteeni on että maahanmuuttaja joka ei pysty hyväksymään Eurooppalaisia arvoja, on tullut aivan väärään paikkaan.

Aseharrastajia on viime aikoina puhututtanut aselakiuudistus. Aselakien kiristäminen aiheuttaa hankaluuksia lähinnä lainkuuliaisten aseharrastajien keskuudessa. Aelakien kiristämistä perustellaan yleensä yleisellä turvallisuudella. Tässä on vain sellainen ongelma että kun aseet viedään lainkuuliaisilta harrastajilta, sen jälkeen niitä on vain rikollisilla. Koska rikolliset eivät mitään laista välitä, turvallisuus ei olennaisesti parane. Asia olisi hieman samankaltainen kun rattijuopumuksia yritettäisiin vähentää siten että selviltä ihmisiltä vietäisiin autot pois. Oma kantani on että aselainsäädännöstä päättävien poliitikkojen ja virkamiesten tulisi olla itsekkin aseharrastajia, koska poliitikko tai virkamies jolle ase symbolisoi tarkemmin määrittelemätöntä pahaa ei pysty tekemään järkeviä päätöksiä, koska tunteet ohjaavat häntä liikaa päätöksenteossa.

Toivotan kaikille hyvää kevättä, sekä viisautta oman ehdokasvalinnan tekemiseen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat