Jouni Tirkkonen - perussuomalainen Keravalta. Tehdään yhdessä parempi huominen!

Äänestä Suomi takaisin

Perussuomalaiset julkaisivat juuri oman eduskuntavaaliohjelmansa. Me lähdemme siitä, että Suomen valtion ensisijainen tehtävä on puolustaa suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta. Vain sitä voidaan jakaa mitä on ja koska jaettavaa on rajallinen määrä kohteet täytyy priorisoida. Meidän mielestämme vastakkainasettelu on perusteltua, koska politiikassa asiat ovat vastakkain.

Perussuomalaisten tavoitteena on lopettaa Suomeen suuntautuva haitallinen maahanmuutto kokonaan. Me vastustamme taloudellisesti haitallista maahanmuuttoa, turvallisuutta vaarantavaa maahanmuuttoa ja kulttuurillisesti haitallista maahanmuuttoa. Sen sijaan maahanmuuttajat jotka haluavat integroitua Suomeen, ovat koulutettuja, osallistuvat tuottavan työn tekemiseen ja hyväksyvät Eurooppalaiset arvot ovat tervetulleita maahamme.

Mitä taas tulee perussuomalaisten talouspolitiikkaan, niin meidän mielestämme veropohjaa on kasvatettava mm. panostamalla vientiteollisuuteen, tukemalla yrittäjyyttä sekä kannustamalla ihmisiä töihin erilaisilla veroteknisillä ratkaisuilla. Meidän mielestämme liikkumisen ja asumisen kustannukset tulisi saada alas, koska esim. polttoaineiden hintoihin sekä sähkön hintaan sovelletaan tasaveroa, joka koskee erityisen kipeästi pienituloisiin. Perussuomalaisia ei kiinnosta moraaliposeeraus ilmastoasioilla, meidän mielestämme suomalainen tehtaanpiippu on ympäristöteko.

Mitä tulee perussuomalaisten koulupoliittiseen ohjelmaan, niin meidän mielestämme toisen asteen koulutukseen, eli siis ammattikouluihin ja lukioihin on löydyttävä lisää rahaa. Meidän mielestämme kasvatusvastuu kuuluu kodeille, eikä sitä voi ulkoistaa kouluille. Perussuomalaiset kannattavat pieniä ryhmäkokoja kouluissa, koska näin voidaan varmistaa koulurauha ja opetus on huomattavasti tehokkaampaa.

Perussuomalaiset ovat ainoa puolue Suomessa joka vastustaa aidosti halpatyövoimaa. Tämä johtuu siitä että halpatyövoima ei yksinkertaisesti ole suomalaisen duunarin edun mukaista. Meidän mielestämme työvoiman saatavuusharkinnasta ei tule luopua, koska se avaa portit halpatyövoimalle Suomeen. Perussuomalaiset lähtevät siitä että palkalla on voitava elää. Ei ole mitään järkeä siinä että työntekijä joutuu tekemään kahta tai kolmea työtä, tai että hänen palkkansa on niin pieni että sosiaalihuollon on kompensoitava palkan loppu osa.

Poliittisilla päätöksillä on hintalappu ja hinnan maksaa aina tavallinen kansalainen. Tästä syystä meidän slogan tulevissa eduskuntavaaleissa on - Äänestä Suomi takaisin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Hyvä ja naseva kirjoitus entiseltä naapurilta. Onnea ja menestystä Jounille vaalityöhön! Pidä lippu korkealla!

Käyttäjän jounitirkkonen kuva
Jouni Tirkkonen

Toimituksen poiminnat